Inlägg nr 2

Jaha, tydligen tog de en snattare igår, bara minuter efter jag åkt hem, jag missar alltid sånt... GAH!

Händer inte så mycket här idag så Daniel ringde precis från infodisken. Pratade lite om att hänga någon i lufttrumman i gång 38 så jag får något att titta på... Blåst... :)

Idag blir det schnitzel från Gerds! Ska bli så gott! Har längtat efter det sen jag kom på att det e onsdag idag i morse (hänger ni med?)

Det var inlägg nr 2, ska stå här i 30 min till så kommer kanske ett senare under pass nummer 2, vid 15.00-16.30

Hej hopp

inlägg nr 1

Har absolut inget vettigt alls att skriva idag. Är sjukt trött, så sov dåligt inatt. Vaknade minst 3 ggr o var vaken iaf 30-40 min varje gång.

Min rygg är helt slut, jag har så ont så jag kan inte gå som vanligt, smärtar ner i benen, mest på vänster sida. Försöker räta på ryggen osv men det hjälper inte...

Kommer mer senare

8 timmar kvar

Börjar väl dagen med ett inlägg... Mår sjukt illa, klarar inte av att börja jobba så här tidigt, började med att få upp frukosten (den lilla frukost jag lyckades få i mig)... Men när klockan e 8 o man börjar vid 9 kan man inte ringa å sjukanmäla sig så det e bara att bita ihop o gilla läget. Men fy fan, e yr o mår sjukt illa. Men, slutar ju om 8 timmar...

Helgen var bra, lördagen var ganska lugn, var på stan o kollade lite, inhandlade lite nytt smink. På kvällen var det personalfest, som började på Banan med 3kamp. Gick väl ganska bra tror jag. Vilket lag som vann fick vi nog aldrig veta. Men jag var nöjd, komma tvåa i vårt lag i minigolfen med 3 spikar! Även tvåa i bowlingen, men sist i dart... Efter vi lekt färdigt begav vi oss till Ming Palace för god mat. Vårrulle till förrätt, något jag dock INTE tycker om. Specialfriterad oxfile med sötsur sås till huvudrätt, helt underbart gott! O friterad banan med glass till eterrätt, sjukt gott! Efter detta begav vi oss till O'Learys en snabbis för att hälsa på Janke. Sen gick vi till Palace, var ca 10 pers där av oss så det var kul. Dansade o minglade:) Vid ett tog jag Daniel o Martin med mig o sen åkte vi te Sandra o hämtade Petter o Jonas. Lämnade av D o M sen begav vi andra oss till Quarnaslätt på 20/22/25årsfest. Trevligt. Somnade väl runt 3 eller så.
Söndagen tillbringades hos Farmor som fyllde 77 år. Åt god mat o hade trevligt.
Måndagen var jag med ledig så den tillbringades mest ute o hos mamma o pappa.
Är ledig nu till helgen igen, ska bli skönt. Jobbar bara idag, imon o på torsdag denna veckan.

Och bebis sparkar, aldrig en lugn stund. Längtar så tills det känns på utsidan så Petter kan känna hur hon sparkar.

Älskar dig Petter!

pass nummer 2

Jaha, påbörjar kassapass nummer 2 nu, ska stå här till halv sex, sen vid sex slutar jag. Sen jobbar på tisdag nästa gång! Var lite dum nyss, drack en hel kanna saft utan att gå på toa innan jag ställde mig här, och finns ingen som jag kan ropa på, för Emelie åkte iväg på lunchen, PANIK! Får försöka klara mig en timme till. Klarade mig ju igår så det borde ju inte vara så svårt!

Har faktiskt inget att skriva nu..

Hej Hopp

Trååååååk

Jobbdags igen då! Ska stå i kassan i 5 timmar idag, typ. Peter sa att jag kunde ringa på service eller Mia om jag börjar må dåligt, och det känns skönt! Men två 2½timmes pass borde jag klara. Kan bli lite jobbigt på slutet, men jag ska klara det!

Haft två kunder än så länge, varav en köpte ett presentkort på 1000:- så det börjar ju ganska bra iaf! Vid elva kommer Emelie tror jag, så då kanske man får lite sällskap med! Tur att jag har Daniel här idag:)

Personalfest i helgen, ska ha 3kamp ch sen äta på Ming Palace. Kan bli trevligt! Är ledig till helgen så ska bli skönt. Är även ledig helgen därefter. Skönt att få vila lite på helgen, även om det e sköna pengar att jobba helg.

Kommer kanske mer sen...

Hej hopp

Bebis

Var på ultraljud idag, och vi se bebis för första gången. Och det var en febril aktivitet. Fäktade med armar och ben ocn snurrade runt. Så söt! Så nu är BF 2 aug. Enligt mina uträkningar den 29 juli så det var ju inte många dagar fel :)

Nedan kommer en bild på den lille :) (Och även en på tjocka mamman)


image1
V17+4


image3
V17+4

Klagolåt

Orkade inte vara kvar på jobbet igår så jag körde hem efter mitt pass i kassan. Kändes skönt att få det gjort i alla fall! Och på vägen hem får jag näsblod, kör i 120 o känner hur det börjar rinna. Inget papper och vit jacka. Efter ett tag fick jag tag i en vante men då var jackan redan nerblodad. När jag får näsblod är det inte lite heller utan det rinner ganska rejält o länge. Åkte hem och la mig i sängen o somnade. Lyckades få i mig lite mat sen. Färsk pasta med Petters hemmagjorda pastasås som är så sjukt god! Sen åkte jag hem till mamma för att umgås och tvätta min jacka.  Badade bastu även en stund, och det var skönt som fan. Även att duscha, och att kunna stå i duschen mer än 5 minuter. Sen blev det te o macka. Tror klockan var över 22 när jag körde hem. Sen kommer Petter hem från jobbet runt kvart i elva, men tror inte vi gick o la oss förrän en timme senare.

Idag e jag inte på jobbet, känner mig inte helt 100, o då funkar jag inte på jobbet... Bättre jag ringer så de kan fixa en ersättare tänkte jag, så det inte blir som igår. Men får veta att de inte gjorde det, så de 2 som jobbade med mig idag får istället stå 5 timmar var i kassan. Det är sjukt! Har läst någonstans att man inte få stå mer än ett visst antal timmar per dag i kassan, ska kolla vart jag hittade det.

Har tvättat idag eftersom jag inte jobbar, behövdes. Men blir så trött på tanterna i huset, när jag kom ner för att kolla om det var torrt än hade någon stängt av torktumlaren ocj öpnnat den. Och alla kläder var dyngsura, den kan inte hunnit gå så länge. Vi är typ bara 5 lägenheter så vi har inga tider man skriver upp sig på, utan man får gå dit o kolla om det e ledigt. Är inte första gången det e öppet när man kommer ner. Har även en lägenhet som lägger in tvätt på morgonen och sen är iväg hela dagen och där står tvättmaskinen klar, timme efter timme.. Så det har både sina för och nackdelar att kunna få tvätta när man vill!

Nej nu ska jag försöka ta något att äta!

Imorgon är det ultraljud:) Äntligen ska vi få se vår lilla Agnes :)

KRAM

Mår skit

Jag mår så illa, står i kassa nu och är helt slut, tur att det inte är något folk här idag. Är yr, ser suddigt och helt slut i kroppen. Men fan jag har inte tid med det just nu. Har ju mått bra ett tag nu, vill inte må dåligt igen! Jag har ätit som vanligt men ändå vill inte kroppen samma sak som jag. Men ska försöka stå av mina 2 timmar i kassan nu sen får jag se hur jag gör. Får dåligt samvete för att Camilla o Malin får stå i kassan mer, fast å andra sidan handlar det bara om 30 min var då jag stått det mesta av min tid. Men gud så dumt det känns!
Usch klöks en massa... Bläää! Vill inte ha det så här, trodde bara man mådde dåligt i början, inte hela tiden. Men så länge det bara handlar om någon dag då o då får jag väl vara nöjd antar jag...
Kunder!

Kram

Agnes arg på mamma ibland!

Kassadax igen... Kan inte stå och luta mig mot kassalådan längre när jag skriver för då blir Agnes sur o sparkar, hon tycker inte om att bli ihopklämd i mammas mage... :)

Vår ute, herregud det e ju varmt! Och det luktar vår. Luktar varmt och grönt gräs... Mysigt!

I lördags var det deltävling 2 i Melodifestivalen 2008. Dock lyckades inte min favorit Lasse gå vidare, trodde faktiskt det. Att däremot Andra Generationen gick till omgång 2 är för mig ett mysterium! Att Sanna gick till finalen känns så sjukt bra, jag rös när hon sjöng, så otroligt bra låt! Likaså Rongedal (stavas det så?), härlig skräll! Och att Carola inte lyckades känns sjukt bra! Hon sjöng ju inte låten med Andreas utan med sig själv. Kallade inte det duett, kändes mer som en tävling för att se vem som var bäst och sjöng bäst av dem. Dock inget ont mot Andreas, för han tycker jag är redigt bra. Men inte tillsammans med Carola.

Kommer kanske mer senare

Hej hopp

Hungern river o sliter i min kropp :)

Har inte helt mycket. Jag och Vanessa står i varsin kassa och bloggar. Alla andra på jobbet står i infodisk o pratar. Har inte sett en kund på 20 min typ. Satt och läste en skvallertidning nyss och sen ringde jag Annelie o pratade lite. Samtidigt som jag sköter kassa så så mycket har jag att göra :)
Hungrig som fan är jag! Hade findus färdigmat med mig idag, men var inget vidare så fick inte i mig så mycket, så nu är jag hungrig.

Hej Hopp

Pengarna rullar in :)

Oj, här rullar pengarna in:) Står i kassan, hade tänkt skriva lite o ta de lugnt, men för en gångs skull så e det en massa kunder, hade en rejäl kö nyss men ingen att ropa på. Har jag aldrig varit med om tidigare så här tidigt!

Alla "töntars" dag idag då. förlåt att jag skriver så men jag anser att det inte ska behöva finnas en dag för att man ska visa varann kärlek o köpa en massa onödiga saker till varann... Men det är min mening. Sen självklart blir jag ju inte ledsen om jag skulle få något, men fick ju min present i tisdags istället :) Och jag måste erkänna en sak, jag har köpt en sak till Petter, så jag är lika dålig som alla andra! Dock inhandlades denna present för snart 2 veckor sedan, sen att jag passar på att ge honon den ikväll, räknas väl knappast då va ?! :)

Längtar så till 21/2 då vi ska på ultraljud.

Har fått upp semesterschemat nu. Har semester 2-22 juni. Sen hinner jag kanske bara jobba någon vecka, sen ska jag vara mammaledig:) Blir ganska skönt!

Nej nu ska jag jobba lite igen

Kram

Sur som ättika!

Ni kommer inte tro mig. Har suttit här i 30 min o skrivit, och när jag trycker på Spara & Publicera blir jag utloggad, allt borta, inget sparat, får skriva om allt, ALLT! Man kan bli förbannad för mindre! Gah jag vill slå på något, eller kasta något i väggen. Men jag tog ett djupt andetag, gick in till Petter, tog en godisbit, beklagade mig lite, sa att jag aldrig mer ska blogga i hela mitt liv. Sen gick jag tillbaka hit, för att börja om! Så nu gör jag det, börjar om!

I lördags började äntligen Melodifestivalen. Mitt liv kretsar nu i x antal veckor runt denna tävling! Och snacka om blandad kompott i första startfältet. Första frågan, hur kan Poodles vilja ha med E-type? Det enda han gjorde var att springa omkring som en apa på scen och sjunga falskt! Jag har 2 melodifestival-favorit, och 1 låt-favorit. Alltså Amy, henne måste man ju bara tycka om, och även Michailoff var bra! Sen tyckte jag mycket om Brandur, men passade inte in i sammanhanget alls! Men det som lyfte hela tillställningen var ju utan konkurrans Björn! Han är så rolig o så sjukt söt så man vill bara äta upp honom. Gissa vem som sitter o dreglar o skrattar hemma framför datorn på YouTube 10 ggr om dagen :) Svårt va?!

Lördagen var en bra dag, jobbade 8-16. Första gången sen i somras som jag gick ut från jobbet och det fortfarande var ljust ute! WOW!
Lördagen fortsatte med att fira min yngsta bror som fyllde 20 år. PÅ menyn stod fläskfile och potatisgratäng. Och då stod det verkligen klart för mig att jag är gravid (precis som om 3 grav-test, stor mage, miljoner symptom och att lyssna på hjärtljud inte fått mig att förstå det innan). För jag åt seriöst mest av alla. 3 stora pportioner och hade kunnat få i mig lika mycket till om det var inte varit så att maten tagit slut. Och stackars mamma som trodde hon gjort så mycket att de skulle kunna äta samma sak dagen efter!

Igår fick jag en present av Petter, en tröja med ett tryck nere på magen där det står bebis. (För att ingen ska tro att han har en småfet sambo sa han, gullig han är va?!*ler*) Skulle fått den på Alla "töntars" dag men fick den igår istället. Ah en namnsdags present sa jag, och Petter fattade ingenting först. Sen spelade han med, men sanningen var ju den att han inte hade en susning om att jag hade namnsdag :)

Hade tänkt åka och klippa mig idag men en snabb koll på kontot insåg att jag får vänta med det. Men hur länge? Var sjukskriven typ hela jan så lönen i februari är inget att hurra för. Så nästa gång jag har mycket pengar blir i slutet av mars, och har jag inte fixat utväxten till dess kommer jag gå omkring i mössa! Lovar!

Nej nu ska jag göra Petter sällskap framför teven.

Kram 

Ledig ledig ledig:)

Min ledighet bara fortsätter. Är inne på min tredje dag nu, och det känns skönt! Men på torsdag är det slut på att glida omkring och sen är det jobb 7 dagar i rad. Men det blir pengar...
Och min mage bara växer. Har 3 par mysbyxor som passar, och det är det enda. Mina jeans kan jag ha utan att knäppa dem, med lång tröja. Så det är tur att vi har långa tröjor på jobbet, för jag kan inte knäppa mina byxor som jag har där. Men jag mår så otroligt mycket bättre nu mot vad jag gjorde för några veckor sedan. Då kom jag knappt upp ur sängen o fick upp all mat. Nu är jag typ som vanligt, lite tröttare dock men det är ju meningen! Jag har dock så otroligt svårt att borsta tänderna, klöks med en gång. Och olika dofter, det är hemskt, har svårt att gå in i fikarummet på jobbet ibland pga någon som lagat mat eller så.  

I söndags var jag o Petter o köpte dammsugare o handdammsugare, behövde verkligen nytt! Och även ett dataskrivbord på Ikea. Så nu börjar vi få ihop lite möbler till vårt hus. Har även köpt en soffgrupp (3+2+fåtölj) i svart skinn. Ett fyrkantigt matbord i ek med 8 stolar till! Sen ska vi få (köpa?) en skänk av mamma o pappa som vi ska måla vit o putsa upp. Har även en spjälsäng om vi vill med medar på som vi ska göra fin. Och i garaget ligger golvet till hallen uppe, svart golv blir det. Åh vad jag längtar till vårt hus nu! Har börjat kolla ut tapeter o färg, ska även fixa taket på övervåningen. Sen blir det en ny uteplats, då den befintliga är ganska liten o tråkig. Skönt att vi har snygga utemöbler sedan tidigare. Och till hösten ska vi lägga på nya takpannor. Har en massa projekt på gång nu! Vill även riva lite väggar osv men får se hur mycket vi gör med en gång!

Nej nu börjar ett bra program på teve igen! Har blivit beroende av Animal Planet!

Btw, idag har jag namnsdag. Först ut att säga grattis va Tezze, sen morfar, efter dem har det varit tyst...

Hej hopp

Efter mycket tjat :)

Nu har jag startat min egen blogg. Är några tjejer i kassan som bloggar så jag vill inte vara sämre än dem :)
Anledningen till mitt namn, kallas Lina och ska ha min första bebis den 24 juli (ca).
Lite om mig då kanske, heter Evelina, är snart 24 år. Bor i Småland tillsammans med min sambo Petter, för tillfället i en etta, men runt den 1 april flyttar vi till hus! Blir spännande, från att ha bott tillsammans i en etta i 1 år till att skaffa hus, 1½plans med källare. Stort! Är rädd att jag ska gå vilse... Jaha, jobbar på NetonNet i Kalmar, står i kassan...
Står på jobbet nu, ganska lungt så här en lördagmorgon!
Jaha, min fösta bebis då ja. Är i vecka 17 enligt mina egna beräkningar, men har inte varit på Ultraljud än så det kan ju ändras. Fick lyssna på hjärtljud förra veckan, det var en helt otroligt upplevelse! Och den 21 ska jag o Petter på ultraljudet. Ska bli en otrolig upplevelse. Även om jag dock e lite rädd, nervös. Men vad jag längtar! Har börjat fundera en massa på namn såklart. Och tjejnamn har vi i massor men killnamn är det lite tunt med just nu!
Dags att jobba

Kram

RSS 2.0