111111

Igår var det 11-11-11... Häftigt datum...

Jag är nu feberfri men hostar fortfarande och är lite trött och svag...

Har bara tränat sporadiskt den senaste månaden, det känns inte alls bra! Men har varit förkyld och haft ont i halsen... Vill bli frisk nu så jag kan börja träna igen, saknar det!

Har börjat längta till julen! Baka pepparkakor, lussekatter, göra julgodis... Ska sätta mig ner med Natalie och göra smällkarameller någon dag med, ska bara köpa papper till det! Vi ska fira julen här hemma i år, så blir ju alltid lite extra att pyssla med, man ska duka fint och städa... :)

Nehej nu sover båda barnen och Petter är på fotbollsträning så ska passa på att vila lite jag med, börjar få lite ont i huvudet!

Puss och Kram

Ny tapet till Natalie

Natalie ska få en ny fondvägg i sitt rum, den hon har nu är väl inte så barnanpassad :) Hittade en superfin på Rusta som bara kostade 75:-/rullen!


Denna fina med fjärilar blir det....

Nowa ska åxå få en fondvägg i sitt rum men har inte hittat någon passande än... Hon har ju mörklila väggar så svårt att hitta något som passar....

Nehej nu ska vi till Örsjö för att umgås..

Puss och kram

världens tråkigaste blogg

Min blogg är världens tråkigaste just nu, men jag har inget kul att skriva... Har funderingar att starta en ny men vet inte om jag orkar....

Nowa blir 7 månader imorgon, tiden går fort... Hon har kunnat sitta själv i snart 2 månader, hon har två små söta och vassa tänder... Hon tar sig bakåt om man lägger henne på golvet :)

Får se när nästa inlägg kommer

RSS 2.0