...

-Hej, jag heter Evelina, och jag är sockerberoende.
-Hej Evelina!

Bra och dåliga nyheter på BHC idag

Natalies första läkarundersökning idag, allt gick super utom en sak, återkommer till det nedan. Hon log och fäktade med armarna. Följde en boll med ögonen utan problem och höll upp huvudet så högt och länge att hon fick jätteberöm! Utlåtandet: En otroligt pigg och vaken tjej:) Mamma så stolt över sin dotter!!!
Men till det mindre roliga, hon har bara växt ½ cm på två veckor, alldeles för lite fick jag veta! Och hon har bara gått upp 170 g på två veckor. 170 g är för lite att gå upp på en vecka och för oss är det två veckor sedan vårt förra besök. Kändes otroligt tungt att höra. Men hon är ju pigg och vaken och klagar inget alls. Hon får mat så fort hon skriker, ca 2½ timme mellan varje mål mat. Fick tid om två veckor och är det ingen ändring då så ska hon få ersättning. De tyckte inte jag skulle ta till det för tidigt och eftersom hon är så pigg och glad verkar det inte gå någon nöd på henne. Men lite oroligt är man ju ändå. Alla andra pratar om att deras barn gå upp så mycket och växer en massa och Natalie står i princip helt still. Inte kul alls... ... ... ... Blä säger jag bara, sådant kan man bli ledsen för...

Kolla in dessa länkar

Kolla in dessa bloggar, är så sorgligt, översta länken är en tjej med cancer som bloggar, hon dog den 15 september i år. Bloggen under är henns pojkväns och den understa är hennes mammas blogg. Jag grät när jag läste dem... Ge även gärna ett bidrag till barncancerfonden, det gjorde jag!

http://jagefrisk.blogg.se/


http://therealcolombo.blogg.se/

http://levaidag.blogg.se/

Film på Natalie


Nytt på Natalie


6 veckor och redan så här stark






Världens finaste bebis:)





Glad bebis som ska till kvantum och handla:)


Fler bilder på vår hemsida

Fäktande bebis:)

Natalie ligger i babygymmet och har precis insett att fäktar hon med armarna så slår hon till bollen som låter och det är så roligt, jätteleende i hela ansiktet och så låter hon en massa:) Ska se om jag kan ta en bild på det och lägga upp... Ja här kommer det, svårt att få med hennes leenden bara!






Och så här kul tycker Natalie det är att sitta med mamma vid datorn


Bra låt!

Detta är en av de bästa schlagerlåtarna nånsin!

Nytt projekt

Har börjat med ett projekt på min och Petters hemsida; en flik bara om Natalie. Kolla gärna in det!

Vår hemsida

Kram!

Det största som hänt mig


Endast några timmar gammal och fortfarande inne i förlossningsrummet

Lite mer nostalgibilder:)


Jag april 2006



Jag tar studenten 2003


Jag och Fidde nyårsafton 06-07


Mikaela Annelie o Jag nyårsafton 06-07


Jag sommaren 2005


Jag o Annelie valborg 2006

Nostalgibilder

Här kommerkommer två nostalgibilder på mig och min Latino, som jag sålde för nästan exakt 3 år sedan... På bilderna är han 3 år, och en av de första gångerna jag rider honom överhuvudtaget




Bilder

Här kommer några nya bilder på Natalie.

 

   

   


Malin Wollin

Ni måste bara läsa det senaste som Malin Wollin skrivit, hon är så sjukt bra! Klicka på hennes namn för att komma till artikeln!

Äntligen!

Äntligen, igår hittade jag ett par stövlar som passade både mig och min plånbok! Åh vad lycklig jag blev! Har letat i säkert ett år efter de perfekta stövlarna då mina gamla verkligen börjar bli gamla, och slitna. Och igår på Skokällaren så hittade jag dem, de hängde där och ropade på mig! Wiiiii:) Är ganska kräsen när det gäller stövlar. Inte för hög klack, måste kunna gå skönt i dem, och gärna dansa:) Måste vara dragkedja, mycket lättare att ta på dem då! Har sett dem framför mig så länge men inte hittat dem, men nu, NU!! Nu är dem i min ägo, utan att ruinera mig!
Men gissa vilken storlek jag köpte?! Jo 40!!! 40 liksom?! Hallå eller, haft på gränsen till 39 innan. Och hittade ett par gympisar till halva priset, men hade behövt 41 i dem, och det hade dem inte. Helt sjukt, mina fötter har verkligen blivit större efter graviditeten! Blä vad jobbigt!

Här kommer en bild på stövlarna, nu ska jag steka plättar!

Hej Hopp


Fixardag!

Denna veckan jobbar Petter morgonskift, skönt för då har vi hela eftermiddagen och kvällen med honom. Steg upp vid halv tio idag! Steg upp, vilket betyder att Natalie ätit och fått nya kläder och ny blöja. Det är bra gjort! Fast det var för att jag hade klockan på ringning!:) Sen har hon mest sovit så jag är igång med min andra maskin med tvätt för dagen. Plockat ur diskmaskinen, bytt sängkläder, diskat och plockat rent i köket, gjort snyggt i teverummet och gett Natalie mat en gång, perfekt.

I torsdags var jag och Natalie och hälsade på Olivia och Linus i Kalmar, var jättekul, senast vi sågs var en kort stund på jobbet (NetOnNet) när Linus var nyfödd, nu är han 6 månader! Det var otroligt kul, måste vi verkligen göra om snart igen!!! Natalie fick en klännng med matchande byxor med Hello Kitty och en rosa filt. Så jättefint! TACK gumman!

I fredags var det bowling med några från jobbet, otroligt kul att träffas! Bowlingen gick bra, vinsten gick till mig:) Nästa gång vi ses följer jag nog med ut!!!

Idag är Natalie en månad, fatta att tiden går fort! Det är helt sjukt, känns som det bara är någon dag sedan vi kom hem från BB... Min älskade bebis! Jag har världens bästa familj, världens mysigaste och sexigaste sambo, och världens snällaste och gulligaste dotter! Kan inte bli bättre!:)

Nej nu ska jag plocka lite till innan jag ska börja med maten, korvstroganoff och ris!

Hej Hopp


Dagens bild på Natalie, ligger i babygymmet och sover! :)

Ensam hemma

Själv, helt ensam i huset, Petter och Natalie åkte precis till Örsjö, och jag ska snart åka till Kalmar och bowla med jobbet! Kändes dock otroligt konstigt att Petter tog Natalie och åkte iväg, men det kommer gå så bra så! Nappflaskan är nedpackad:) 
Idag har jag o Natalie varit hos Linda o Saga och umgåtts och ätit mat, otroligt trevligt... !

Nej nu ska jag göra mig snygg inför kvällen

TACK för de fina kläderna Offe o Malin, ni är så snälla! (Bild kommer senare)

Hej Hopp

Köttfärslimpa upp till armbågarna

Natalie sov så skönt efter matstunden och videosamtalet med Petter så jag började med maten, köttfärslimpa, sås och kokt potatis till... Perfekt, men har knappt hunnit börja förrän hon vaknar och är jättekinkig, blöjan var torr och hon hade precis ätit, vilket betydde att hon ville mysa... Där stod jag med köttfärs upp till armbågarna i köket med en skrikande bebis... Hade inte så mycket att välja på, hon fick skrika på medans jag gjorde limpan klar... Och medans jag står där i köket ringer det på dörren, kunde liksom inte gå att öppna, och det var låst... Grejen är att dörren sitter typ vid köksfönstret så vem som än stod där ute visste att jag var hemma... Men såg sen att det var en kille med tidningar, säkert Pandaförsäljare! Så det gjorde inte så mycket, och han lär väl inte komma tillbaka heller...  Jaha, och sen räckte det med att ge Natalie nappen så tog det 2 sekunder, sen sov hon igen... Suck:)
Nu väntar jag på att maten ska bli klar, Natalie sover och i högtalarna ljuder Pussycat Dolls med låten When I grow up!

Hej Hopp

Bra musik!



Inget kul BVCbesök

Besök på BVC idag, vikten var inte bra. Med tanke på hur liten hon är borde hon gå upp minst 150g på en vecka. Hon hade bara gått upp 70 g, det var inte alls bra... Så nu är det mat efter schema som gäller dagtid, lite jobbigt... Hon får ju mat så fort hon "ber" om det, men nu ska hon få fast hon inte vill, har redan börjat och det funkar väl sådär... Hon är inte så pigg på att äta när hon inte "bett" om det precis, men det kommer kanske igång, får ge det någon dag. Fick tid till BVC igen om en vecka för att kolla om det har hänt några förändringar! Hoppas hon har gått upp bra i vikt då!

Nej nu ska jag skura toaletterna...

Hej Hopp

Lite nya bilder


Sömntuta:)


Mysigt att sova i soffan:)


Världens sötaste:)

Namnfest istället för dop

Sitter och kollar nätet lite för tips på hur man ska ha en Namnfest... Blir nog inget dop för Natalie, jag är absolut inte troende och Petter är inte med i Svenska Kyrkan längre. Men vill ändå ha en liten fest för Natalie, så en Namnfest vore kul! Med släkt och vänner! Ska prata med Petter om det sen, men det vore kul! Måste prata om faddrar  ( kyrkans gudföräldrar) med... Om vi ska ha någora och i så fall vilka.
OM det blir namnfest så är vi först i släkten (på min sida) att inte ha dop, får se hur "de äldre" reagerar på det...

Nej nu ska jag fika...

Efter 17 ska jag o Natalie gå till Statoil och hämta våra kläder som har kommit från HM... :)

Hej Hopp

Helgen i ord

Helgen är nu över, Petter cyklade precis till jobbet för första dagen på 6 veckor! Känns otroligt tomt utan honom, särskilt som Natalie ligger och sover...
Lördagen var en bra dag, härligt väder, var ute och gick med Natalie  1½ timme, otroligt skönt. På kvällen var vi bjudna på Casses 25årsfest. Jag och Natalie tog sällskap med Mikaela Marcus och Liam dit med våra barnvagnar:) Var där till runt halv tio, då började Natalie bli lite hungrig. Hade sovit den mesta av tiden i vagnen, trots massa högljutt folk och hög musik. Var så stolt över henne! Sen begav vi med småttingar oss hemåt. Bestämde att se en film hos M och M, så jag o Natalie gick hem, åt lite och sen tog vi bilen till paradiset. Såg Heartbreak Hotel, bra, rolig, men kanske lite för ung för den? Eller jag vet inte... Natalie var jättesnäll hela tiden, åkte inte hem förrän halv två! Men hade en superbra kväll, tack!
Sen när vi kom hem ville inte lilltjejen sova, och sen kom Petter inramlandes runt kvart i 3 eller så... Natalie sov ända till 2 på dagen sen, med 2 amningsstuder bara, hon var lite trött efter äventyret på kvällen:) Sen begav familjen Wåhlin-Karlsson sig till Kihlsgatan för att följa Kalmars jakt på SMguld! Och det gick ju bra, 3-0 mot Sundsvall!

Sov inte helt bra inatt, kunde inte somna efter jag ammat Natalie så jag låg i sängen till nästan halv ett idag! Usch, dåligt samvete har jag för det, Petter var uppe runt nio skulle jag tro! Fast det e klart, skulle inte Natalie ha ammats hade jag varit uppe till halv tolv typ! Vår kamin kom idag, står i garaget och väntar på att bli installerad! Så fin!

Nu sitter jag och Natalie och hickar i takt:) Hon halvsitter i sin babysitter och jag här...

Nej nu ska jag hitta på något!

Hej Hopp

RSS 2.0