Haft sjukstuga här hemma i veckan

Idag mår vi mycket bättre, både jag och Natalie. Natalie blev sjuk först av oss i söndags, och på måndagen vaknade jag med ont i bihålorna, megaförkyld och ont i halsen. Sedan dess har vi varit nere för räkning båda två. Natalie har pendlat i feber mellan 38-40 grader, men jag har sluppit feber än så länge. Igår var hon feberfri men inatt när hon vaknade hade hon 40 grader i feber igen. Men sedan dess har den lugnat ner sig, drygt 38 utan alvedon förut så det går åt rätt håll. Hon är dock väldigt snorig och hostig! Mina bihålor gör ont, men det smittar ju som tur är inte, ont i halsen men mest ont på morgonen och natten. Men med nässpray och panodil blir livet lätt att leva. Men de senaste dagarna har det blivit mycket soffhäng framför teven, vi har tittat på Ice Age, Mora Träsk, Mumin och Nalle Puh. Ingen av oss har haft matlust, eller egentligen lust att göra något alls... Men imorgon är det nyårsafton och det ser jag fram emot. Vi ska fira hemma hos Annelie, Fidde och Minna, tillsammans med Danne, Emilia och Leia, och Anna och Axel. Ska bli riktigt kul! Det blir snittar med tunnbröd till förrätt, gourmetplanka från kvantum till huvudrätt och cheesecake till efterätt. MMMums!

Slänger in lite fler bilder, bilder är alltid roligt att titta på!
Igår hade jag 55 unika besökare, superkul! :) TACK!


Natalie jämte en Till salu-skylt:)



Det gick så fort så Natalie välte:)



En liten tjej som älskar grädde...



För mycket snö för att kunna åka rutshkana


Testar att blogga genom att skicka mms frå...

100media_imag041 (MMS)

Testar att blogga genom att skicka mms från mobilen...


Julen i bilder

Idag blir det inte så mycket text men däremot lite bilder från julafton... Julafton firades hos mina föräldrar tillsammans med Offe, Alle och Angelica, Johan, Linda och Saga, Kicki och Vajne. Perfekt när man kan fira tillsammans och slippa fara runt på olika ställen! Håll till godo!

























SKA bli bättre

NU ska jag bli bättre på att skriva. Men eftersom jag går hemma sjukskriven händer inte så mycket kul i mitt liv för tillfället.
Men imorgon kommer ett längre inlägg och det är början på min nya karriär som bloggare. Ska ha som målsättning att skriva iallafall varannan dag!
Här hemma är det sjukstuga nu, jag är jätteförkyld och har ont i bihålorna. Natalie har feber och en jobbig hosta. Petter han är bara låg:)
Men hellre sjuk nu, än att det hade drabbat oss under julhelgen, nu fick vi det efter. Nu ska vi bara bli pigga och glada till nyår.
Imorgon har Natalie namnsdag och vi har glömt det varje år än så länge, men ska försöka komma ihåg det imorgon!

Puss


Och nu har blogg.se fixat så jag kan ladda upp bilder igen. Så bjuder på en bild på Natalie i snön!


RSS 2.0