Ingen bra dag

Idag kom jag knappt upp ur sängen, så ont har jag för tillfället. Kan knappt gå, kan inte böja mig ner och har svårt att bära på Natalie... Har varit stressad hela helgen pga jobbet så nu har jag fått munsår, 2 st! Jag är megaförkyld och idag är allting åt helvete...
Jag pallade 45 minuter på golvet sen gav jag upp och bad att få stå i kassan istället. Har fortfarande ont men här behöver jag iaf inte röra något på mig...
Helgen var bra, jag rörde på mig så lite som möjligt! I fredags städade jag medans Petter gjorde trädgården höstfin! Sen på kvällen var det tjejmys med mammorna från mammagruppen. Vi var 8 st från början (en familj har flyttat), varav 4 st har fått nr 2 och vi andra 4 st ska ha nummer 2 inom loppet på några månader, vi är en väldigt fertil mammagrupp:)
I lördags tror jag inte vi gjorde något alls, lagade god mat på kvällen men sen tog vi det lugnt hela dagen. I söndags var vi först i Örsjö i några timmar sedan bar det vidare mot mina föräldrar där det vankades söndagsmat tillsammans med mina bröder! Underbart god mat!!!

Får se om det kommer ett inlägg till senare...

Puss Puss

Inlägg nr 3!

Jag är så dålig på att skriva, men jag orkar inte. Sitter nästan aldrig vid datorn längre. Är så trött hela tiden. Men det börjar kännas bättre! Men har redan fått foglossning, det känns inte kul alls! Får väl se vart det slutar. Än så länge funkar det på jobbet men det får inte bli värre alltså! Har svårt att resa på mig när jag suttit, svårt att komma upp när jag suttit på golvet.

Har sådan otrolig längtan efter julen nu! Dofterna, maten, sällskapet, alla tända ljus, fina gardiner. Åh jag vill göra julfint redan nu! Tror min jullängtan bottnar i att jag har tagit föräldraledigt v 51 så jag får vara hemma med familjen istället för att jobba! Förra året jobbade jag så mycket så jag missade hela julen, var endast ledig julafton (bättre än inget visserligen!).

Kommer nog ett inlägg till senare, står i kassan idag på jobbet i några timmar

Puss Evelina

RSS 2.0