Mardröm

Hade en sån sjuk mardröm inatt... Och jag kommer ihåg den fortfarande, in i minsta detalj... Brukar drömma men för det mesta kommer jag inte ihåg dem, kanske bara lite flyktigt direkt efter jag vaknat. Men denna dröm skulle jag kunna skriva ner på papper utan problem... Ah den var helt sjuk... BLÄ OCH FY... Tur att jag har Petter!

Älskar dig Petter, MEST!

Hej hopp

Grilla

Har ett pass i kassan idag på 3½ timme, påbörjades för snart 1½ timme sedan... Det är segt segt segt. Inget att göra alls typ, inte många kunder idag... Mest sålt smakessenser till sodastream/wassermax och en massa engångsgrillar!

Ikväll blir det grilla hemma hos oss, Annelie, Fidde o Danne O kommer, sen fattade jag inte om Emilia kommer med, men hoppas det :) O sen skulle nog Jimmy komma med...

Nej nu är jag hungrig, grilla grilla grilla

Hej Hopp


Elgiganten

Förresten, någon som vet när Elgiganten öppnar här i Kalmar? Tips  belönas med en fika med hembakta syltrutor! (Bor du långt bort kan de eventuellt skickas mot postförskott :D) Haha...

Resan bokad och betald!

Nu är resan bokad och betald, den 30 maj åker jag och mamma tåg till Malmö för att shoppa:) Gud vad kul det ska bli! Fina kläder ska köpas, till bebis och Petter. Mig är det ingen ide att köpa till, kan ju inte ha dem så länge ändå. Köpte ett par jättesnygga o sköna gravidjeans på HM för några månader sedan... Sådana med LÅG midja, hatar hög midja... Jaja, de passar inte längre... SURT! ARG blir man!

Jaja, fick veta av chefen precis att vi stänger en timme tidigare imorgon. skönt! Skulle jobbat till halv åtta annars, men nu blir det bara halv sju! Börjar dock vid 9 på torsdagen sen, men jaja, dricker ju inget o sen e det ju röd dag, klart man jobbar då!

Hej Hopp alla glada!

JAG behöver

Jag behöver få avreagera mig, skrika, sparka, kasta saker omkring mig... Innan jag exploderar...

TYST!

Skitdag!

Ont ont ont, har sjukt ont i fötterna och höfterna. Klarar knappt av att stå, än mindre gå... Är en pina på jobbet just nu då jag står eller går konstant hela tiden i minst 7 timmar... Och jag antar att det inte blir bättre heller...

Idag är en skitdag o jag vill bara hem o vila fötterna o benen innan jag blir knäpp!

Hej Hopp

Har tråkigt!

Har egentligen inget alls att skriva. Har bara så sjukt tråkigt, kom hem från jobbet för typ en timme sedan. Petter är på fotboll så jag tänkte krypa upp i soffan o glo på teve. Men det är ju bara SKIT på teve ikväll,, SUCK! Så det fick bli en stor tallrik med flingor o mjölk lite snabbt o sen sätta sig här istället. Jobbar imorgon med, 10-16 så det är kortdag, ganska skönt. Ledig på söndag, men ska ut till Maria (på jobbet) och fika hos henne. Är ett gäng som ska dit, ska bli kul!

Var hos MVC i onsdags, fick höra hjärtljud igen, alltid lika underbart. Hjärtljuden låg på 139, och enligt en kompis betyder det en kille, men vi får väl se:) Fick även veta att jag är RHnegativ, endast 15% som är det, resten 85% är RHpositiva. Så det kan bli lite andra procedurer efter förlossning med spruta och grejjor. Men det ska jag väl fixa... Läst en massa om det, men man ska inte oroa sig i onödan... Mätte magen med och den var 24 cm, och jag har gått upp till 62.4 kg. Så än så länge har jag gått upp 6 ½ kg...

Fan nu börjar magen göra sig mer påmind, innan syntes den bara, nu är den i vägen, när man ska böja sig ner, när man ska ta på skorna eller när man ska luta sig framåt vid bordet för att inte spilla... Hmm :) Och numera i infodisken på jobbet om någon ska gå förbi mig måste jag flytta mig, innan räckte det med att ställa sig nära disken... GAH!

Måste ju bara få tala om att "vi" leder Allsvenska efter sju omgångar med 6 poäng. Känns så skönt, Kalmar vinner sina matcher och alla andra resultat går deras väg. Kan inte bli bättre! Än så länge bara sett en match på plats men så fort det bara bli lite varmare så får v åka ner o kolla. Har sett alla utom en match på teve... Imorgon kl 16 smäller det mot Elfsborg, på TV4. Jobbar ju till 16 så får skynda mig hem!

Ha det bra alla! Nu ska jag spela lite spel.

Hej Hopp

Här kommer lite bilder på huset

Fler bilder finns upplagda på min facebook...

Matsalens förvandling:)

    

Teverummets förvandling:)

   

Lite av köket och toaletten på nedervåningen:)

 

Hallen på övervåningen (ej gjort något med alls, säljarnas möbler som syns på bild)

  

Detta ska bli barnrummet när det är klart:)

 

Och detta ska bli mitt o Petters sovrum när det är klart:)

 

Nej nu ska jag hoppa in i duschen, o sen åka och handla!

Hej Hopp!

Haha

Hade en kund precis:) Men han var lite konstig, bockade för varje mening han sa, eller jag sa. Var rädd att han skulle råka dunka huvudet i min mage:)

Gah!

Står i kassan nu, inte haft en enda kund än så länge. Igår räknade jag alla kunder jag hade, skrev ett streck på en postitlapp för varje betalande kund. Jag stod 2½ timme och hade 25 kunder, vilket blir en kund var sjätte minut... Kan ju säga att tiden inte gick fort igår precis... Och än så länge har jag inte haft en enda kund... Men har ju bara stått 20 min än så länge...

Idag är en skitdag, är på otroligt lågt humör, vill egentligen bara ligga hemma i sängen och tycka synd om mig själv och gråta en skvätt. Sånt humör är jag på just nu...

Tur att jag har min underbara sambo. Räcker med att jag bara ser honom så blir jag glad (-are)... Du är bäst Petter, älskar dig mest!

Hej Hopp, kommer kanske mer senare!

Flytt m.m

Jaha, då har man varit 24 år i en vecka och husägare i snart en vecka. Livet känns för härligt just nu:)
Flyttade och var flitiga förra vecka så på fredagkväll var vi klara o färdigstädade i lägenheten. Skönt att inte ha den att tänka på! På lördaegn blev det en tripp till Ikea för att inhandla lite grejjor, bla ett vitrinskåp och en bokhylla.. Gah vad snyggt vitrinskåp vi fick tag på! Svart med glashyllor... Me like a lot! Och bokhylla i stil med vår tevebänk blev det.
Igår hade vi lite inflyttningsfika/födelsedagsfika... Otroligt trevligt men var sjukt trött efter allt flyttande och städande... Har blivit tidiga morgnar och tidiga kvällar hela veckan... (inte varit vaken efter 22 o inte sovit efter 7.30...)

Kommer bilder framåt veckan, Petter har fått igång bredbandet:)

Hej Hopp

HUSÄGARE

Vad ju bara tvungen att tala om att jag och Petter numera är husägare. Sov första natten i vårt nya hus inatt, underbart:)

Nu ska jag jobba vidare!

Hej Hopp

Tapetprover:)

Har varit och kollat på tapeter idag.. Kommer blir sjukt fint!

Denna blir det i hallen uppe, tillsammans med svart golv!


Denna blir det som fondvägg i vårt sovrum tillsammans med vitlaserat ekgolv!


Denna blir det på en vägg i hallen nere, en liten fondvägg till!



Och denna tapeten är jag förälskad i, och vill ha någonstans!



Vid 15.30 ska jag till frissan och klippa mig o färga eller slinga håret. Äntligen!
Och ikväll blir det fotboll tillsammans med Mamma...

Tack o hej


Nästa veckas schema!

Nästa vecka blir en händelserik vecka!
Måndag: Fyller 24 år, ska klippa och färga (slinga?) håret
Tisdag: VI FÅR NYCKLARNA TILL HUSET!!! Och förhoppningsvis kommer sofforna och fåtöljen!
Onsdag: Flytt av småplock och upplock i huset, förhoppningsvis kommer vårt bord med stolar
Torsdag: Jobbar, Flytt av ännu mer småplock (bord+stolar?)
Fredag: Flyttar helt så vi får sova första natten i huset (bord+stolar?) (Ev. jobba?)
Lördag: Ev mer flytt, även städa lägenheten
Söndag: Fortsätta städa så det blir helt klart, fira mig på kvällen i huset:)

Åååh vad jag längtar till nästa vecka!


Kärlek!

image45

Fy asså...

Står på jobbet och mår skit. Kräkts fyra gånger redan... Helt slut i hela kroppen, knappt benen bär mig... Jobbade nästan 14 timmar igår... Hade jag bara varit trött hade det funkat, men är nära att kräkas hela tiden, hela magen är i uppror. Ska klara så Emelie får sin rast iaf, sen får vi se...

Hot som fullföljs...

Hota aldrig med något som du sen inte vågar fullfölja. Ett ganska bra motto att ha som förälder... Man hör så mycket hot om olika saker från föräldrar när man står i kassan, men om de håller dem det vet jag ju aldrig. Men jag hörde ett hot idag som jag LOVAR att hennes föräldrar inte vågade fullfölja. Deras dotter på MAX 3 år sprang mot dörrarna och ut mot parkeringen. Då ropar mamman att "springer du hela vägen ut, så får du springa hela vägen hem". Men flickan bara skrattade och fortsatte springa ut. Och jag har svårt att tro att den mamman lät sin dotter på 3 år springa hem. Eller har jag fel?

Om igen...

Så står jag här igen, lagom med kunder... Lina var precis här och handlade. Det är en person som jag saknar här på jobbet, hon var alltid så glad! Ja, henne tyckte jag om!

Trött, seg, allmänt sur o på doligt humör... Har så otroligt ont i ryggen, sträckte mig förut när jag skulle komma åt streckkoden under en micro, dem e ganska tunga har jag insett... AJ!

Ikväll blir det teve hela kvällen... Bara ligga o ta det lugnt...

Puss

Blandad kompott

Jobb, jobb, jobb...

Men har ganska okej tider måste jag säga. Igår jobbade jag 12-19.30. Jobbar 3 timmar, rast en timme o sen jobba 3½ timme, sen slut för dagen. Och likadant idag, och imorgon. Så dagarna när man börjar tolv är helt okej!

Och Agnes sparkar och sparkar, så skönt att känns, okej lite ont gör det ibland, men det gör inget:) Brukar sparka Petter i huvudet när han lägger sitt huvud på min mage!

På måndag ska vi till banken och fixa med alla pengar, sen på kvällen blir det fotboll, KFF-Ljungskile, första hemmamatchen!

Sen går vi nu bara o väntar på att få nycklarna så vi kan flytta in i huset. Får nycklarna den 15 April, dagen efter min födelsedag, så bättre present kan man inte få:) Sen har vi till den 20 April sen ska vi va ute ur våd lägenhet o den ska vara städad och klar. Men det borde inte vara några problem. Jag har tagit ledigt så jag jobbar bara torsdagen den 17 april den veckan. Skulle jobbat tors-sön annars, men har inte tid, ska ju flytta:) :) :) Sen den 20 ska vi nog fira mig i huset, ska bli otroligt kul. Blir lite spartanskt bara då vi kanske inte fått så mycket möbler, men har ju alltid trädgårdsmöblerna att ta till... Ooh vad jag längtar nu!

Kommer kanske mer senare, blir mycket i kassan idag, då Emelie e sjuk... Martin e här några timmar o jobbar så jag slipper stå sjävlv hela dagen, som tur är! 8 timmar i kassan hade jag aldrig orkat! Men nu blir det nog bara 5-6 timmar...  SEGT!!!

Hej Hopp

Glöm inte kolla in

http://www.orsjoif.se

Latino

image44

Så här ser min Tino ut numera, är lite mer än 2 år sedan jag sålde honom...
Numera bor han på Öland, och trivs jättebra. Är nu 6 år...

RSS 2.0