Work in progress...

Idag gick vi in i vecka 40, alltså mindre än en vecka till BF. Häftig känsla att veta att när april är slut har vi en liten bebis! Kanske om en vecka, kanske on två dagar... :) Känns just nu som att det kommer att dröja lite till dock, en känsla bara men vi får väl se!
Har varit lite mer aktiv de senaste dagarna och det känns i kroppen. Har sjukt ont i höfterna och ryggen... Fötterna är som stora klumpar på kvällarna och jag kan knappt ta mig framåt... Kalmar i torsdags, Kalmar igår och Nybban idag... Sen har vi plockat och städat här hemma. Och har ändå en massa kvar, men när det är slipdamm överallt så tar det ett tag att städa ur ett rum... Imorgon hoppas vi på fint väder så vi kan vara ute lite och så Natalie får vara ute och leka lite. Hon har varit så duktig när vi har fixat här hemma. Hon går omkring med IgglePiggle och leker med honom. Hon gör en lekplats i sovrummet, bäddar ner honom i bebisens vagga, sjunger för honom, är arg på honom(!) och är allmänt gullig. Idag kom hon på att han är naken så hon skyndade sig upp för att ta på honom lite dockkläder, det blev ett par vita trosor och en stickad randig klänning:)

Imorgon kommer det förhoppningsvis lite fler bilder med, har varit lite dåligt med det. Har ju tagit en massa bilder på köksrenoveringen men vill lägga ut alla samtidigt när det är helt klart. Och än så länge är det inte helt klart. Ett fönster kvar, vilket betyder mer kakel och taklister. Tapeten i matdelen var restad, annars skulle den varit upp nu... Sen har vi beställt ett nytt köksbord med stolar som vi ska hämta på torsdag eller fredag. Så det blir nog inga bilder på köket imorgon. Men det kommer, jag lovar!

Nehej nu ska jag flytta upp i soffan, sitter på golver för att nå fram till datorn :) Men det är inte så skönt att sitta på golvet!

Kramen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0